Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!





Korang peminat Harry Potter? Korang peminat Germany? Almaklumlah, sejak Germany jadi champion FIFA 2014 tetibe ramai jadi peminat Germany. Hehehehehe. Okeyh tak buang masa lagi, AB nak promote satu Giveaway dari Jindrisska.

Sebelum tu, meh nak bodek sikit. Apa yang AB suka dengan blog Jindrisska ni yang first adalah header dia. Simple, mysterious, and perfect. Eventhough dia mention kat situ 'never perfect'. Ye la kan, manusia mana ada yang sempurna. Tapi serious header blog Jindrisska ni berjaya memukau mata AB. 

Dengan header begitu, AB pon bayangkanlah owner dia adalah student IPT yang single mingle sedang meniti alam remaja. TIDAK ! Andaian itu meleset sama sekali. Student engineering kat obersea rupenye Puan Aisya ni. Yup, puan. Umur sebaya aku dah jadi puan. Saya jealoussss..Nak kahwin jugakkkk ! Mak, kahwinkan dakuuuu *amboii*

Aisya ni selain berblog, beliau jugak rajin bertravel. Much jealous ! Nak tau dia dah pi mana? Apa kata check sendiri kat TRAVELOG JINDRISSKA . Sambil baca, sambil berangan bila laaa AB nak sampai kat tempat-tempat tu. Haihhhh

Satu lagi yang korang perlu tahu, Aisya pon suka cooking jugak. Ya ampunn, AB cuma reti goreng telur je. Hahahaha. Siapa rajin memasak meh kita terjah resipi-resipi Aisya di RESIPI JINDRISSKA. Anyone can cook gittuuuu.

Cukuplah tu AB membodek si Aisya ni. Harap-harap dapat la poskad Harry Potter bersetem Jerman. Hehehehe. Korang yang nak join GA ni boleh klik kat banner tu ya.


Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

16 comments:

  1. Comellah Ab ni... salam perkenalan ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..thankyouu..salam perkenalan jugak, Aisya =)

      Delete
  2. All Teh Best AB ..Kak Lya FOLLOW sini tau ..Thanks sudi follow blog Kak Lya ..

    ReplyDelete
  3. Kalau AB nak ramai kawan komen kat Blog AB apakat AB buang Verification Code ROBOT tu ... Ni pendapat Akak la ..Sebab kalau ada benda tu orang jadi cam malas nak komen huhuhu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Kak Lya..AB pon tak perasan pasal hal tu..naseb baik Kak Lya bagitau..=))

      Delete
  4. good luck. salam perkenalan dari follower 13

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fadzi =)
      salam perkenalan jugak =)

      Delete
  5. Good Luck
    singgah dari segmen yg sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  6. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  7. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  8. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> From FAMF Tower

    ReplyDelete
  9. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  10. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete