Giveaway | Saya nak poskad dari Moscow!



Dobriey dient !
Giveaway ! Eva nak bagi poskad dari Moscow ! Jom join by click the banner.

Kengkawan blogger :
Aisya Ieyka

Spaseeba. Cewahh speaking Russian konon-kononnye. Maklumle Bahasa Rusia AB dah berkarat. dulu belajar setahun je, lepas tu stop. Ni dah 3 tahun kene tinggal. Kalau cakap dengan Gospozha pon berbelit-belit nahu, tatabahasa bagai. Hehehehhe.

Ok, jangan lupa join giveaway kat atas tu !!!!

Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

10 comments:

  1. huhu... terima kasih AB blogger ke dua tag akak utk segmen ni... =)

    ReplyDelete
  2. thanks AB .. sebab tag aisya . hehehe :) terharu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..aisya jgn lupa join taw =)

      Delete
  3. assalamualaikum. wahh u can speak russian! boleh lah sy komen russian ni kn hehe :p thanks for joining. kite sama2 br berblog. btw done follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe..kalau yang senang, boleh la AB balas kot..hehehehe...

      Delete
  4. good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  5. hai.. Gud luckk yaa..

    singgah dari GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. jemput baca ni :)

    http://perksofbeingeva.blogspot.com/2014/08/ada-lagi-blogger-yang-bertuah-ni.html

    ReplyDelete