Selamat Pagi !





Selamat pagi warga blogger. Pejam celik dah hari Khamis. Minggu yang busy semakin berlalu. Tinggal kelas hari ni je, esok AB dah boleh balik kampung!! Yeayyy..cuti seminggu !!!

Peringkat kedua 'Cabaran iphone 5s' pon dah berakhir malam tadi. Sempat la jugak terjah blog Denai Hati dengan komen-komen AB. All the best buat semua yang dah berusaha keras, kira bertawakal je la ye menunggu keputusan dari Denai Hati. Siapakah 70 bloggers bertuah ituuu.

AB dah update beberapa nama dalam Senarai Peserta GiveAway by Gobokita : Aksara Biru . Mana yang tak de tu Insyallah esok atau malam ni AB update ye. Terima kasih semua yang join. Sesiapa yang nak join masih sempat lagi ni. Sila klik banner kat bawah ni ye.




Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

10 comments:

  1. Selamat Pagi AB :) dan selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah la minggu yang busy berlalu. Zumal pun rasa camtu.... Minggu nie zumal pun busy ganti kerja mereka2 yang bercuti.

    ReplyDelete
  3. pejam celik pejam celik, dah nk penghujung bulan november... hehehe

    ReplyDelete
  4. Umur dah makin tua..
    Tunggu 14jan dah masuk 32.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh..kak shikin..birthday kite dekat2 la..AB 12 Jan..hehehe

      Delete