Kat Mana Nak Komen ?


Sejak dua menjak ni AB agak rajin update blog and blogwalking blog orang lain. Kadang-kadang AB rajin jugak tinggalkan komen atau chat di cbox atau shout box. Dek kerana kerajinan berblogwalking itu, AB jumpa banyakkkkk blog-blog lain yang awesome gila. Template lawa, design lawa, isinya pon best. Memang WOW la.

Tapi dalam ketika berblogwalk tu, kadang-kadang AB fed-up jugak. Bukannye apa, kalau dah template blog tu power sangat, sampai AB taktau nak komen kat mana pon payah jugak. Menjajar jari kat mana ruangan komen tapi tak jumpa. Sudahnye singgah cenggitu jela.

Kalau ada cbox/shoutbox boleh jugak AB tinggalkan jejak. Tapi tak jumpe jugak. Huaaaaa..taktau la kot-kot owner hidekan cbox tu, and AB tak tau mana nak cari. Hahahaha..sedih betul. 

Ok la, korang tinggalkan lah komen ye. Nanti AB boleh blogwalk kat blog korang. Sambil-sambil naikkan view Nuffnang tu.

Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

1 comment:

  1. jemput ke blog saya AB :)
    thezofiroh.blogspot.com

    ReplyDelete