Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah



Jom ramai-ramai join Segment BlogWalking Ogos by Karya Mahirah. Selain dapat kenal blogger-blogger lain dan tambah bilangan follower kita, segment ini jugak ada sediakan hadiah ! Opsss...ya HADIAH !

So, jom join. Boleh click kat banner kat atas tu. Nanti dia akan direct ke blog Karya Mahirah. So boleh la dapatkan details segment ni macam mana. Don't worry, simple je details dia.

Okeyh, AB nak blogwalking kat blog peserta-peserta lain pulak. Sape nak ikut sila join segment ni ya ^_^


Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

54 comments:

  1. kunjungan balas. gud luck ye

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan
    jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  3. salam
    singgah segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
  4. salam..

    balas kunjungan ke sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  5. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    done follow sini..
    follower # 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pha is..done follow and blogwalk blog awak jugalk =)

      Delete
  6. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks imanina..done follow and blogwalk awak jugak =)

      Delete
  7. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou White Lily..nanti AB singgah sana pulak ye =)

      Delete
  8. Salam kenal...singgah dari segmen yang sama..done folow sini..#5..Jom follow back..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou Norniwanie..nanti AB singgah sana pulak ye =)

      Delete
  9. selamat bersegmen..singgah bw sini..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou Syuhada..nanti AB singgah sana pulak ye =)

      Delete
  10. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #6

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou Farrah..nanti AB singgah sana pulak ye =)

      Delete
  11. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou Lea..Selamat hari raya..nanti AB singgah sana pulak ye =)

      Delete
  12. All Teh Best AB ..Kak Lya pon join tadi ..

    ReplyDelete
  13. thank you ABM..insyallah nanti AB join ye =)

    ReplyDelete
  14. thanks izzeyda..nanti saya singgah blog awak pulak ye =)

    ReplyDelete
  15. thanks fiona ! goodluck jugak !!!
    thank you follow and isikan tabung AB..nanti AB isikan tabung awak pulak =)

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan Aksara Biru..
    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga Nadirah..terima kasih sudi singgah blog AB =)

      Delete
  17. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Budu Bilis sudi melawat.. Selamat Hari Raya dan Happy blogging jugak =)

      Delete
  18. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mimie..nanti saya blogwalk kat blog awak pulak ye =)

      Delete
  19. Singgah dari segmen yang sama :) http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. singgah jalan di sini, jemput ke blog saya pulak eh? :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aina..insyallah nanti AB singgah =)

      Delete
  21. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Fara..nanti AB singgah blok kamu pulak ye =)

      Delete
  22. terima kasih CT..Salam perkenalan jugak..
    thanks follow AB..nanti AB siggah blog CT ye =)

    ReplyDelete
  23. thanks RC.. Insyallah nanti AB singgah and follow blog kamu =)

    ReplyDelete
  24. singgaH dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  26. salam...
    datang berkunjung dr segmen yang sama...

    ReplyDelete
  27. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  28. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Selamat Bersegmen (^^,)

    ReplyDelete
  29. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  30. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  31. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete