Blogwalking Segment

Hai korang, AB baru je habis blogwalk and follow peserta-peserta Segmen Blogwalking Lestari. Kasi terjah habis-habisan. Maklum la orang dah lama tak blogwalk  and join segment. Jemput-jemput la blogwalk and follow blog AB yang tak seberapa ni ye. 

AB plan nak renovate sikit blog, tapi tak berkesempatan lagi. Baru minggu 2, assignment dah berlambak. Huhuhuhu. Siapa yang belum join segment blogwalking tu, boleh klik SINI. Lepas tu klik kat banner tu ye. Okeh, nak sambung buat poster. Ada lagi 1 poster program tak siap lagi. 

Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

3 comments:

  1. Good luck berblog walking AB :)

    ReplyDelete
  2. done follow here..^^ selamat blogwalking...

    ReplyDelete
  3. done follow #63, selamat bersegmen. :)

    ReplyDelete