Blog Pon Nak Mekap Juga


Haaaaa..setelah dua hari berhempas pulas dengan line wifi yang hidup segan, mati tak mahu tu akhirnya hampir siap jugak la touch up blog AB ni. Ye, memang putih pucat je korang nampak blog ni. Hahahahha. Ade line line biru je kan. Tak pee..nanti kejap lagi  (yang kadang-kadang boleh membawa maksud seminggu dua) ada la background and benda-benda lain.



AB tak reti hias blog sarat-sarat sangat. Ni pon penat carik tutorial nak centrekan post title dengan sidebar title pon tak jumpa lagi. Papepon, Untuk harini punya touch up, sepenuh penghargaan buat blog Cikgu Kacamata. Sebabnya semua touchup ni AB ikut dari tutorial dari blog beliau. Terima Kasih ye CK.

Banyak lagi cacat kat blog ni sebenarnya, dengan header cinonet. Adoi..gelak je la tengok blog sendiri. Haip..korang jangan gelak pulak ye. Kalau blog ni diibaratkan macam muka, kira blog AB ni baru siap tepek bedak powder je. Blusher, lipstick, eyeshadow semua tak pakai lagi. Nanti kot-kot terlebih rajin, AB nak try pakaikan bulu mata Cik Ta sekali. Kot Nuffnang terlebih baik nak bagi CPUV beriburiban.

Oklah, macam biasa pesanan penaja 

Jangan lupa join >> GiveAway by Gobokita : Aksara Biru <<

Dan, jangan lupa jugak klik-klik iklan Nuffnang tu ye. Terima kasihhhh. Adioss Amigoss. Spaseeba. Da Svedaneeya.

Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

10 comments:

  1. Ye internet slow pun rancak edit blog sebab dah jemu kan ? Hehe

    ReplyDelete
  2. line internet ni mmg mencabar keimanan..hehehe yg pnting blog ttp berupdate ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuu..sangat mencabar,kadang-kadanng hilang mood nk online terus..huhuhu

      Delete
  3. ya Allah tutorial untuk centre kan tuh, kite ade jumpe arituh, tak ingat kat mane... kalau kite jumpe balik, kite kasi AB yer :D

    ReplyDelete
  4. mybe Ab buleh cuba yang ni...ni arituh ade kawan blogger kasi kite.. http://www.herandnicole.com/2013/03/how-to-center-your-post-title-and-date.html

    kite ade buat arituh, gun code yang lain, itu centrekan title side bar je...tpi title blog post tak centre plak yang kite...heheeheh

    really hope this help! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou aisya ! nnti AB try cuba =))

      Delete
  5. simple is nice. ^_^ nak klik iklan tapi tak keluar pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..thankyou thankyou..nnti kalau keluar boleh klik2 ye =))

      Delete
  6. hihi CT mai jenguk guna henpon.. semua orang punya blog background kaler putih :P

    ReplyDelete