Deli Spices : Chau Chau ( Running Man )

Dulu AB dah storykan, yang AB dah gila dengan Running Man ni. Hhahaha. Ok, AB bukan fan Kpop, tidak sama sekali. Just minat RM je. Sekarang ni AB dah tengok sampai episod 190+. Kalau dah tengok, memang jangkit la sampai dua tiga episod sekali tengok. Huhuhu.

Ok, dalam masa tengok RM ni, diorang ada guna banyak background music and lagu untuk setiap scene/event. Even setiap ahli pon dah ada lagu trademark untuk diorang. Tapi, dalam banyak-banyak lagu yang diorang guna tu, AB ada tertarik dengan satu lagu ni. Masa pertengah tahun 2013 punya episod ada jugak guna, tapi AB macam tak perasan.




Lepas tu, again AB dengar lagi masa episod 'Letter from Hong Kong'. Tajuk lagu ni Chau Chau. Maknanya ape pon AB tak tau la. Penyanyi dia group Deli Spice kalau tak silap. Kalau nak tengok makna full lagu ni, boleh pi  >> SINI <<

Music dia tu boleh buat AB goosebump + tetibe feeling mcm touching. Hahahahha..sebenarnye berangan je pon. Tapi serious la. Ada aura jugak lagu ni.


p/s : Thakyou to Aisya because bagi tutorial tu. Dan centre dah title post AB. Hehehehhehe
Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

1 comment: