LADAP : Tournament Bowling di MITCUntuk pegetahuan semua, sekarang ni setiap sekolah diwajibkan buat LADAP. Dan semua guru dan juga staff diwajibkan join. Apa itu LADAP? LADAP ni bermaksud, Latihan Dalam Perkhidmatan. Banyak benda boleh dibuat untuk habiskan slot LADAP ni. Tapi dengan syarat kena ada input dan output yang berguna untuk cikgu dan staff la.

Kalau before this, diorang buat lawatan penanda aras kat sekolah wawasan, kali ni punya LADAP, kitorang buat main bowling. Hahahahha. Kat MITC lerr..tu je yang dekat. First time jugak AB pi main bowling kat situ. International Bowling Centre katanyaaa.

Oleh sebab dah lama tak main bowling, memang AB penyumbang tegar la. Sumbang apa? Sumbang bola ke longkang. Hahahahha. Aduhhh..dah la satu team dengan Tuan Pengetua. Pengetua pulak asik ler strike. Maluu denn..

Overall ok la kott. Dapat gak la merasa main bowling kat International Bowling Centre tu. Biasa main kat The Mines, tak pon Alamanda je. Huhuhu. Ok daaaa..Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

3 comments:

 1. beraktiviti cikgu2 la ni.. :)

  ReplyDelete
 2. beraktiviti cikgu2 la ni.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahhaha..merasa la kejap beraktiviti ala-alal cikgu..hehehe

   Delete