Bag Murah Bawah RM20 !


Lawa tak beg ni? AB baru beli bag ni. Sangat compatible and comfortable. Banyak poket. Well, orang perempuan kan suka bag yang banyak poket ni. Boleh isi mekap, handphone, tablet, wallet. Space pon besar.

Material bag ni macam kanvas PVC, water resistant la. Tak serap air kalau hujan, so barang-barang pon tak basah kat dalam beg tu. Beg ni didatangkan dengan banyakkk wana and ada yang ada pattern bunga-bunga macam ni. Suit us, ladies.

Murah je bag ni. Bawah RM20 je. So berbaloi sangat. Kalau nak tengok warna-warna and details yang lebih lanjut berkenaan bag ni, boleh refer link ni >> KLIK SINI <<
Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

1 comment: