Kertas Sejarah SPM 2016 Bocor?

Assalamualaikum

Hari ni balik sekolah je, AB tengok kat Twitter ramai dah heboh berkenaan paper Sejarah Kertas 1 dan Kertas 2 dah bocor sebelum mula peperiksaan lagi. Eh, musykil jugak ye, sebab kat sekolah cikgu-cikgu sejarah takde cakap apa-apa berkenaan hal ni.

Tak lama kemudian, update dari para guru mengatakan bahawa berita kebocoran paper sejarah tu cumalah satu hoax sahaja. Siapalah yang pandai-pandai viralkan kenyataan palsu dari KPM dan juga menteri pendidikan tu. Bertuah punya orang. Kesian students2 dah cuak kena repeat paper tu semula.
Terganggu jugak emosi diorang nak ambil paper esok.

Untuk adik-adik Batch 1999, good luck untuk paper seterusnya. Fokus untuk peperiksaan. Abaikan berita-berita viral yang tak disahkan.





Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

1 comment: