10DPC Day 9 : A Photo of Something You Made

Rasanya semua dah tau AB buat bunga stokin tu kan. Dengan DIY hias botol kaca kosong. Kalau nak baca boleh klik link bawah ni ye.


So, hari ni AB nak tunjuk benda lain pulak yang AB buat. 



Okay ni terlebih bagi 2 gambar pulak. Huhuhu. Ni semua keychain yang AB buat masa cuti semester 2 tahun lepas. Masa ni dok kat rumah tak buat apa-apa, so buat la keychain. Lepas tu adik AB nak, AB buatkan la. Lepas tu kawan-kawan dia nak, AB buatkan jugak. Kira jual la. Dapat jugak la duit poket sikit. Hehehehe. Buat yang simple-simple je masa ni. nak buat yang power-poer tak reti lagi. Tapi jenuh la nak menjahit tu. 

Sekarang ni tak dan dah nak buat. Lapas keychain felt ni, AB ade kejap terjebak dengan perler beads. Ada haritu AB janji nak cerita pasal perler beads ni. Tapi tak menyemat lagi. Insyallah nanti ada masa AB story.






Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

4 comments:

  1. Wahh rajin AB buat benda comel2 ni.... bagus, boleh buat duit kan... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..boleh la sikit-sikit..buat duit poket

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe..try and error je ni..tgn keras jugak ni

      Delete